Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столиці викрили мережу ботоферм

Кримінал 3229 переглядів

Опубліковано - 18.09.2020 19:35 | Всі новини | Версія для друку

У столиці викрили мережу ботоферм
У столиці викрили мережу ботоферм
За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 9 Солом’янським управлінням поліції ГУ ГП в місті Києві спільно зі Службою безпеки України заблоковано діяльність міжрегіональної мережі «ботоферм».

Про це повідомила пресслужба Київської прокуратури.

У ході розслідування кримінального провадження правоохоронці встановили, що на території м. Київа та Запорізької області розгорнуто мережу «ботоферм» потужністю приблизно в 3,5 тисячі ботів.

Її організатори за допомогою відповідного телекомунікаційного обладнання та спеціалізованого програмного забезпечення, керували обліковими записами у соціальних мережах, електронними поштовими скриньками та електронними гаманцями з використанням фейкових персональних даних. Для реєстрації акаунтів, окрім українських, також використовувались іноземні SIM-картки операторів зв’язку.

Вказані послуги надавалися в інтересах третіх осіб з метою інспірування соціальних конфліктів, поширення неправдивої інформації щодо політичних конкурентів замовників, підбурювання до протестів тощо.

У межах кримінального провадження проведено одночасні обшуки за адресами розташування спеціального обладнання, під час яких вилучено технічне забезпечення, понад 6000 сім-карток та інші речові докази.

Слідчі дії тривають. Встановлюються особи, причетні до організації діяльності «ботоферм».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.