Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ICTV вирізав з “Великої різниці” пародію на Тимошенко (відео)

Телебачення 21557 переглядів

Опубліковано - 6.12.2010 20:39 | Всі новини | Версія для друку

“Велика різниця”: З українського ефіру видалили російську пародію на Тимошенко яка погрожує “забодати” Януковича
“Велика різниця”: З українського ефіру видалили російську пародію на Тимошенко яка погрожує “забодати” Януковича
Пародію на лідера опозиції Юлію Тимошенко, що вийшла на російському “Першому каналі”, вирізали з ефіру на українському каналі ICTV. З екрану “паперова людина” в образі Тимошенко погрожує “забодати” Януковича.

Про це пише в блозі на “Українській правді” політолог Андрій Окара, повідомляє Кореспондент.net.

"Учора ввечері випадково включив один український канал – там була московська програма “Велика різниця” – з шоуменами Іваном Ургантом, Олександром Цекало та пародіями на відомих людей", - сказано в блозі.

"Виступав якийсь клоун-пародист – у стилі R&B пародіював: Сергія Собяніна (нового мера Москви), Жириновського, Лукашенка і Медведєва. Пародії веселі, та, швидше за все, на користь зображуваним персонажам, ніж навпаки. Інакше пародії на Медведєва не могло б бути за визначенням", - пише про українську версію передачі Окара.

"Пізніше переключив на 1-й російський канал. І там увечері – та ж програма... Ті ж плоскуваті жарти... А ось і той же пародист, що пародіював політиків. Собянін, Жириновський, Лукашенко. І раптом – пародія на Тимошенко: не зла, прикольна, щось там про 46% на виборах та її косу. Потім – знову про Медведєва", - повідомляє він.

На думку Окари, таке "редагування" телепростору, коли з пісні викидають куплет про Тимошенко, - це форма політичної цензури".

Нагадаємо, раніше в одному з випусків Великої різниці спародіювали образ Президента України Віктора Януковича. На українському каналі ICTV з шоу вирізали цей фрагмент.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.